Værd at vide, ved overvejelser om køb af hus i Trudeslund

Trudeslund er et bofællesskab bestående af 33 huse og et fælleshus. Det blev startet i 1981 og er tegnet af Vandkunsten. Bebyggelsen er prisbelønnet og bevaringsværdig, dvs. bygningskarakteren må ikke forandres. Der bor ca. 60 voksne og 30 børn og unge i Trudeslund. Vi ejer hver vores hus og via en tinglyst deklaration er vi forpligtet til at være medlemmer af foreningen “Boligfællesskabet Trudeslund”. Vi ejer også hver 1/33 af Fælleshuset.

Den tinglyste deklaration giver sammen med foreningens vedtægter det formelle grundlag for bofællesskabet.

1

Trudeslund er beliggende på en sydvestskrånende grund med to stræder mod nord og øst, der mødes ved det store fælleshus. Fra det højtbeliggende fælleshus er der udsigt over de to stræder og det store, grønne fællesareal med træer, stier, bål- og legeplads.

Husene er opført i sækkeskurede, gule sten og sort træværk med eternittage. Mod nord ligger to-etagers huse, mod øst er husene i forskudte planer og mod syd og vest ligger de lave huse. Alle husene åbner sig ud mod de to stræder, så man let kan følge med i hvad, der foregår.

Fælleshuset rummer spisesal, køkken, tv-stue, pejsestue og børneafdeling med legerum, puderum og boldrum samt i kælderen fælles vaskeri, fryserum, værksteder, cykelkælder samt opbevaringsrum.

Hvis du/I ønsker at købe et ledigt hus hos os, skal du læse hvad vi skriver om vores fællesskab – klik her. Vi anbefaler også, at du/I får kigget på Trude-vedtægterne. Mindst lige så vigtigt er det, at du/I tager kontakt til bofællesskabets Styrelse og får en snak om bofællesskabet og viden om eventuelle beslutninger, aktiviteter, fællesøkonomi osv., som præger dagligdagen. Endvidere anbefaler vi på det varmeste, at I deltager i en fællesspisning inden huskøb, for at afgøre om bofællesskabet er noget for jer.

9aa65291-2a4a-461b-a57c-25f361aed3a3_size1920x1080

Formelle forhold ved køb af hus i Trudeslund

Sælger kan frit sælge sit hus til alle interesserede og til den pris, som markedet nu engang muliggør. Et enkelt særligt forhold er dog værd at bemærke. Det er et krav, at sælger oplyser Trudeslund om salget og først tilbyder det til beboerne, som har 3 ugers forkøbsret til den oplyste pris.

Tinglysningskontoret kræver for endelig tinglysning af skøde, at Trudeslund bekræfter, at sælger har levet op til dette krav.

Opskrivning på vores liste over potentielle interesserede købere
Klik her hvis du vil skrives op.
(Hvis du er trude, så kan du se listen her)
Tekstforslag til salgsannonce klik her
Venligst bemærk, at vi ikke arrangerer rundvisninger, men du er velkommen til at komme forbi og gå en tur.

Kontakt

Hvis du vil vide mere, kan du skrive til hej@trudeslund.dk