Annoncetekst til ejendomsmægler

Nedenstående tekst er et forslag til annoncetekst, når du vil sælge dit hus

Bofællesskabet Trudeslund er opført i 1981 af Tegnestuen Vandkunsten og er sidenhen blevet præmieret. Bofælleskabet består af 33 huse i en tæt/lav bebyggelse, placeret i to stræder samt et stort centralt placeret fælleshus. Alle huse åbner sig ud imod de 2 stræder, så det er let at følge med i livet i bofællesskabet. Bofællesskabet er kendetegnet ved mangfoldighed, og består af børnefamilier, erhvervsaktive par, hvor børnene er flyttet hjemmefra, seniorer og enlige. Bofællesskabet er ideelt for alle familietyper. 

Det store fælleshus rummer bl.a. fælles spisestue med mulighed for fællesspisning hver aften, industrikøkken, tv-stue, pejsestue, fælles vaskeri, fryserum, værksteder og faciliteter for små børn, bl.a.  legerum, puderum, boldrum og teenagerum. 

På de fælles udearealer, er der også plads til det sociale liv. Her er fx. opholdsarealer, skov-areal, bålplads og stor legeplads.

I løbet af året er der en masse tilbagevendende traditioner feks fastelavnsfest, Sankt Hans, høstfest, juletræsfældning, nytårsfest, spilleaftener mm.  

Alle voksne beboere deltager i det praktiske arbejde med madlavning til fællespisning ca. 1 gang månedligt, rengøring af fælleshus, deltagelse i arbejdsweekender og i arbejdsgrupper. Børnene deltager også i et vist omfang i dette. Det praktiske arbejde er også en del af det sociale fællesskab.
 
Vi er ikke i tvivl om, at kommende ejere af dette dejlige hus, vil opleve Trudeslund som et godt og inkluderende fællesskab.